A világon csak 11 helyen kapható a Trend Optikába érkezett Tom Ford privát szemüveg kollekció


Nem szeretnél tömegterméket vásárolni? Olyan szemüveget viselnél, amit máson nem látsz?

Tom Ford útnak indította férfiaknak tervezett saját szemüveg kollekcióját azzal a céllal, hogy az egyedi szemüvegek szerelmeseinek kedvezzen. Azokat a szemüvegeket választotta limitált gyűjteményébe, amiket ő maga is naponta visel, és melyeket eredetileg önmagának tervezett. Az amerikai divattervező 11 darabos privát kollekcióját mindösszesen 11 helyen árulják a világon.
Párizs után, Közép-Kelet-Európában egyedül a Trend Optika di Moda kapta meg a lehetőséget, hogy árulhassa a kiváló szakember luxus remekműveit.


Tom Ford a Gucci kreatív igazgatójaként vált először ismertté és elismertté, de több divatház életébe hozott gyökeres változást, hihetetlen magaslatokba röpítve azokat. Új privát szemüveg kollekciójára az egyediség, a luxus és a minőség egyaránt jellemző. A luxus brandek királya azért választott éppen 11 darabot privát kollekciójába, mert 11 éve dolgozik együtt gyártójával. Szemüvegei azért is egyediek, mert bevonatuk és természetes mintázatuk valódi bivaly kürtből készülnek. Tom Ford a kollekció minden darabját a legmagasabb minőségű titánból készíti, így szemüvegei rendkívül könnyűek és fényesek. A kollekció 5 napszemüvegből és 6 optikai szemüvegből áll. A napszemüvegek automatikusan világosodó és sötétedő fotokromatikus lencsével készülnek, az optikai keretek pedig zöld, kék vagy barna színűek.

Érdekelnek a kollekció szermüvegei? Megmutatjuk mind a 11 darabot!
A Trend Optika di Moda azoknak a férfiaknak ajánlja Tom Ford egyedi, exkluzív szemüvegeit, akik a hétköznapokon is elegáns megjelenésűek, azonban szeretnék megmutatni stílusukatHa magadra ismersz, várunk az 1051 Budapest, Arany János utca 12-ben található Trend Optika di Moda üzletünkben! Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése