Szemüveg trendek 2018Szemüveg trendek 2018

Amit viselsz, bemutat téged a világnak, különlegesen ma, amikor az emberi kapcsolatok gyorsak. A divat egy azonnali nyelv.” – /Miuccia Prada/

Idén a könnyű keretek és kényelmes viselet mellett, a legkülönbözőbb formák, színek és minták jelennek meg.

A lencsék elkészítésénél, innovatív ötletekkel, és a 2018-as modernizált élethez való alkalmazkodással alkotnak meg újdonságokat. Mint pl.: olyan védőlencséket, melyek védelmet nyújtanak szemeinknek, az okostelefonok, tablettek, és számítógépek előtt töltött több órás munka során is.
Ebben a cikkben azonban, a 2018-as szemüvegkeret trendbe engedünk betekintést.

Mivel nagyon különbözőek a keretek és a színek egyaránt, ne féljetek kiállni és kipróbálni az új formákat, stílusokat és anyagokat – meglepődsz majd, hogy mi minden illik hozzád!
A meleg méz és a karamell színek egyre népszerűbbek a férfiak és nők számára egyaránt. A lila, a 2018-as év egyik legfontosabb színe. A kék árnyalatú, viaszos árnyalatok, fiatalosak és viselhetőek a mindennapokban.

Hódít az állatminta is, mely lehet leopárd, vagy teknős, de egy biztos viselőjének mindenképp egy különleges stílust kölcsönöz. A férfiak és hölgyek ugyancsak kedvelik.

Az egyik legnagyobb sláger ebben az évben a műanyag keret. Legyen az áttetsző, vagy átmenetes, a világosabb színekből a sötétben, illetve fordítva is. Ez az úgynevezett “Ombre” hatás.
Ami a formákat illeti, a “macskaszem”, a 2018-as női szemüvegtrend, egyik vezető pozícióját tölti be. Maga a forma, mint macskaszem még néhány évtizeddel ezelőtt a 60-70-es években tört utat. Már akkor is, az eleganciát és nőiességet jelképezte, csak úgy, mint napjainkban.

Természetesen, a geometriai formák is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A sikk 2018-ban a négyzet, téglalap és a kör alak.

Érdekes, szokatlan és extravagáns megjelenést kölcsönöz, 2018 egyik nagy kedvence, melynek a felső része egy erőteljes keret, az alsó része pedig hiányzik.

Az örök kedvencek sem fognak elavultnak hatni, gondolok itt pl.: a pilóta szemüvegekre.

Valójában ebben az évben, rengetek forma, minta és stílus lesz divatos!
Találd meg a hozzád illőt, légy vagány és trendi 2018-ban is!
Ebben is segít neked a Trend Optika Csoport, ahol mindig megtalálod a legújabb modelleket!

Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése