Már foglalható időpont a Trend Optika legmodernebb szemvizsgálatára, és csak 90 másodpercet vesz igénybe!

Szemüvegválasztásnál a legfontosabb szempont az, hogy jól álljon. De tényleg ez a legfontosabb? Elég hangsúlyt fektetünk az egészségünkre, a pontos és precíz szemvizsgálatra?A Trend Optika üzleteiben világmárkás szemüvegek hatalmas választéka megtalálható, az extravagánstól a teljesen egyedi darabokig. Cégünk azonban ugyanekkora hangsúlyt fektet a professzionális szemvizsgálatokra is. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk annak érdekében, hogy ügyfeleink a piacon elérhető legjobb szolgáltatást kapják. A vizsgálat mindössze 90 másodpercig tart, és ez idő alatt 9 féle vizsgálatot is elvégzünk. 
Csak másfél percet kérünk az életedből a látásod épségéért cserébe!

Nézd meg üzleteinket, és jelentkezz látásvisgálatunkra ide kattintva!

Legmodernebb szemvizsgálati technológiánk segítségével olyan szemüvegeket tudunk készíteni, melyek tiszta éjszakai látást biztosítanak neked, tükröződés és vakító fényszóródás nélkül.
És ami a legfontosabb, hogy a mindössze 90 másodperces mérés során 9 féle vizsgálatot is elvégzünk:
  1. Szem fénytörési adatai
  2. Alacsony és magasabb rendű aberrációk
  3. A fénytörést tág és szűk pupillánál
  4. Szaruhártya térkép (keratoconusz szűrése) és a szemlencse átlátszóságának mérése (szürkehályog szűrése)
  5. Szemnyomás értéke (zöldhályog szűrése) a zöldhályognak vezető szerepe van a vakság kialakulásában.
  6. Amsler-teszt, makuladegeneráció szűrés (40 éves kortól erősen ajánlott szűrés)
  7. Színlátás teszt
  8. Szaruhártya vastagság és a szem elülső csarnokának mélységét
  9. Szaruhártya kontaktlencse illesztési adatai (görbületi sugár, átmérő)

A szemünk egészsége, a látás életminőségünk egyik meghatározó alapeleme, így a rendszeres és professzionális szemvizsgálat kulcsfontosságú. Mint az élet minden területén, úgy az optikában is hatalmas fejlődés tapasztalható a digitalizáció tekintetében. A tudatos egészségmegőrzés része az is, hogy tisztában legyünk a legmodernebb és leghatékonyabb szemvizsgálati eszközökről és eljárásokról, melyekben a Trend Optika az élen jár.

Az objektív látásvizsgálatot a legmodernebb hullámfront technológián alapuló refraktométer az Essilor Wave Analyzer Medica 700 segítségével végezzük. A lézeres látásjavító műtétek során is Hartmann-Shack szenzorral felszerelt, hullámfront-elemzésen alapuló készülékek segítségével dolgoznak. A készülék 1/100 dioptria pontossággal 100.000 pontban elemzi a szemed és szaruhártyád, majd egy 3D-s térképen rajzolja ki annak formáját. Kiszámolja, hogy szemeid távol- vagy közel látók, illetve, hogy fennáll-e szemtengelyferdülés. Ezen kívül a magasabb rendű aberrációkat is mérhetjük, melyek a finomabb optikai hibákat jelentik. Az alacsonyabb rendű fénytörési hibák a fénytörési hibák 85%-á-ért felelősek, míg a magasabb rendűek az aberrációk 15%-át alkotják.
A készülék a szem fénytörését szűk (nappali) és tág (éjszakai) pupillánál is méri, ez fontos, ugyanis főként gyengébb fényviszonyok között, pl. esti autóvezetésnél látóélességünk és korrekciónk különbözhet.


Természetesen a gyors gépi mérés után hagyományos módon is ellenőrizzük a legjobb szemüveges korrekciót, de erről a következő cikkünkben olvashattok!

Addig is, jelentkezz bátran szemvizsgálatra a Trend Optika Csoport üzleteibe, ha neked is fontos a szaktudás és a legmodernebb műszerek párosítása!

Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése