Mizéria, amit csak a szemüvegesek értenek meg

Lehet teljes az élete szemüveggel is? 


A válasz egyszerű: Persze!
Ilyenkor azért, mindig felmerülnek a problémák: bepárásodik a lencse, ha egy forró csésze teát megiszik, vagy ha belép a zord télből egy meleg helységbe. Napsütésben nem tudja felvenni a szemüvegére a kedvenc napszemüvegét, illetve öltözésekor is folyton útban van, de nem lát nélküle és különben is, már annyira megszokták az ismerősök, hogy fel sem ismernék nélküle. A kontaktlencsét pedig, nem bírja a szeme. Valójában, ezek mind tényleges problémák és talán mindenkinek volt hasonló élménye, aki szemüveges. De! 2018 van, és mint ahogyan minden fejlődik a világban, bizony a szemüvegesek sincsenek elhanyagolva, ami az innovációt illeti. Van már pl.: olyan napszemüveg, ami egyben dioptriás szemüveg is, és olyan szemüveglencse, ami bizony nem párásodik. Arról nem is beszélve, hogy hatalmas a választék, a keretek és lencsék között, hogy biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt!


Ebben a cikkben a párásodás problémájára kínálok megoldást. Ha szeretné, mától a párásodásnak vége! Bizony van már olyan szemüveg, ami nem párásodik. Nyugodtan ihat forró italt, léphet be hidegből a meleg helységbe, sőt a sportolásnál sem fog többet az orra hegyéig látni.
Az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártója kifejlesztette az OPTIFOG szemüveglencséket, amelyek legyőzik a párát így a tökéletes páramentes és tiszta látásélményt élvezheti, minden nap. Az OPTIFOG lencsék, egyedülálló páramentesítő hatású réteggel vannak ellátva. Ez a réteg megelőzi a párásodást, csökkenti a tükröződést és taszítja a port és ellenáll a szennyeződéseknek, karcoknak.Nézze meg ezt a videót, és győződjön meg róla Ön is!


További információkért várjuk a Trend Optika csoport üzleteiben. Kattintson a  bejelentkezéshez

Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése