RAY-BAN® lencsék, 1937 óta a lencsegyártás élvonalában

Ezen a héten ismét a RAY-BAN® dioptriás lencséiről írunk. Kicsit mélyebben beleássuk magunkat a témába, hiszen mégiscsak ez az, ami felteszi az i-re a pontot, ettől lesz igazán tökéletes az a bizonyos RAY-BAN® élmény. 
A RAY-BAN® napszemüvegeket először 1937-ben pilótáknak gyártották, ennek megfelelően már akkor is kiváló minőség volt a cél, hiszen extrém körülmények között is helyt kellett állniuk. Ennek a “hagyománynak” eleget téve fejlesztik folyamatosan tovább szemüvegeiket és lencséiket. Nézzük a leglényegesebb jellemzőket!


Ultravékonyak és gyakorlatilag törhetetlenek

Legyen szó napszemüvegről vagy optikai szemüvegről a lencseanyagokat tekintve a RAY-BAN® fejlesztő mérnökei mindig a maximumra törekszenek. Dioptriás lencséik is ultravékonyak - még a nagyon magas dioptriával ellátottak is (a szódásszifon szemüveg már régen a múlt) - és ütésállóak, szinte teljesen törhetetlenek.
Dioptriás napszemüveglencséiket polikarbonátból készítik. Ez a nagyon könnyed és ellenálló anyag biztosítja a lencsék ütésállóságát és ellenállóságát. Tökéletesen megfelelnek a napszemüveglencsékkel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek.

Egyedülálló színválaszték

A RAY-BAN® mindig is híres volt a színes lencséiről. A dioptriás lencséiknél sincs ez másként. Nem kell kompromisszumot kötni, a klasszikus zöld, G15-ös lencsétől a színátmenetesen át egészen a speciális tükrös lencséig szinte bármelyiket választhatjuk.
A fényvédelem miatt sem kell aggódnunk, a lencsék integrált UV-A és UV-B védelemmel vannak ellátva, színtől függetlenül maximális védelmet biztosítanak.

De mitől olyan egyediek még ezek a lencsék?

A prémium minőségű többszörös bevonatok teszik igazán különlegessé őket. Minden egyes RAY-BAN® dioptriás lencse kétoldalas, kemény bevonattal rendelkezik. Emiatt a lencsék iszonyatosan tartósak, szinte teljesen ütés- és karcállóak és ellenállnak még a sós környezetnek is. 
A lencsék az antireflex bevonatnak hála kivételes látási és viselési élményt nyújtanak. 
Hogy pontosan miben is nyilvánul meg ez?
  • A kép még élesebb!
  • A visszatükröződés minimális, élesebbek a kontrasztok, megszűnik a fényirritáció!
  • Csökkentik a szem fáradtságát!
  • Hidrofób, azaz vízlepergető!
  • A lencséken nem tapad meg a por és a zsíros szennyeződéseknek is jobban ellenállnak!
Összefoglalva, a RAY-BAN® dioptriás lencsék kiváló megoldást jelentenek mindazoknak, akik ragaszkodnak a márkához, fontos számukra a kiemelkedő minőség, a tartósság és innovatív megoldások. Csak ajánlani tudjuk. 

A Trend Optika Csoport üzleteiben hatalmas lencse- és keretválasztékkal várjuk a RAY-BAN® rajongókat! Egy kis ízelítő kínálatunkból: 100% RAY-BAN® élmény


Forrás: Luxottica


Trend Optika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése