Innováció a RAY-BAN® lencsék gyártásában - Digitális felületkezelési technika

A RAY-BAN® ismét egy zseniális újítással rázta fel az optikai piacot, idén megjelentek saját dioptriás lencséi. Ez az elkötelezett RAY-BAN® rajongóknak igazi örömhír! Nincs többé kompromisszum, mostantól eljött a 100%-os RAY-BAN® élmény ideje!


Matematikai modellek a lencsegyártásban

Lencséik kialakításának alapja a digitális felületkezelési technológia, röviden a DST. Matematikai modellekkel kombinálva lehetővé teszi a lencsék optimalizálását, aminek eredménye az élesebb kép, a jelentősen csökkenő szemfáradtság és a szélesebb látószög (multifokális szemüvegeknél egyáltalán nem elhanyagolható szempont!). Azaz kiváló képet kapunk nem csak a lencse középső részén, hanem a teljes felületén!

Az egyénre szabott szemüveg alapja a precíz mérés

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a látás és a rendszeres viselés szempontjából is kényelmes szemüveget és lencsét csak pontos mérések mentén tudunk kialakítani. Ennek megfelelően a digitális felületkezeléssel készült lencséket mindig a vásárló, valamint az általa kiválasztott keret paraméterei alapján egyénre szabottan készítjük el.

Szemüvegkeretek méretei ennyire még sosem voltak pontosak!

A Luxottica három féle mérést alkalmaz, hogy megalkossa a tökéletes RAY-BAN dioptriás szemüvegeket:


Egyéni jellemzőkhöz igazítva

A szemüvegeket minden esetben a vásárlók egyedi paramétereihez igazítjuk. Első lépésben meghatározzuk a dioptriát, majd lemérjük a pupillatávolságot, végül meghatározzuk az optikai középpont magasságát. Az eredmény egy tökéletesen az egyedi igények mentén kialakított szemüveg és lencse.

A Luxottica és a RAY-BAN® a DST, azaz digitális felületkezelési technológiájával új szintre emelte a lencsegyártást. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy saját dioptriás RAY-BAN® lencséi az optikai ipar csúcstermékei közé tartoznak. 
Élvezze a tökéletes látás élményét, válassza a kompromisszumoktól mentes RAY-BAN® élményt!


Forrás: LuxotticaTrend Optika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése