Kényelem és újragondolt klasszikusok a szemüvegtrendek középpontjában

A Luxottica idei prémium napszemüveg és optikaikeret-kollekciója sem fog csalódást okozni a szemüvegrajongóknak. A trendekben egyaránt jelen vannak a 21. századra újragondolt klasszikus keretek, de egyre népszerűbbek a tavaly még csak elvétve felbukkanó “maszk” szemüvegek is.

Elkötelezett napszemüvegrajongóként 2017-ben igazán nem lehet okunk panaszra. Egyszerre válogathatunk a futurisztikus alakzatokban megjelenő minimalista és a legmodernebb technológiát a mesteri kézimunkával ötvöző re-vamp szemüvegekből. Az új formák mellett továbbra is divatban maradnak a cat-eye vagy cicaszem és a vastag keretes “Woody Allen” szemüvegek.

Cicaszem a Vogue kollekciójából
A domináns acetátkeretek mellett viszont megkezdődik a minimalista, ultravékony szemüvegek térhóditása is. 
Férfias vonalak a Persoltól
Ráadásul a tavaly még csak elvétve megjelenő maszk szemüvegek még nagyobb teret követelnek maguknak. Különleges vonalvezetésű frontok és színben vagy anyagban eltérő szárak teszik még különlegesebbé az amúgy is feltűnő darabokat.
Az aviator forma továbbra is állócsillag a napszemüveg piacon, idén viszont betör a dioptriás keretek közé is.
2017-ben már nem csak a fesztiválszezon elmaradhatatlan kiegészítője a kerek napszemüveg. A John Lennon védjegyévé vált kerek napszemüvegek a nagyobb és laposabb lencséknek köszönhetően kaptak modern csavart.

Ikonikus kerek forma John Lennon után szabadon, Ray-Ban
A 90-es évekből egy régi jó ismerős köszön vissza idén nyáron! A multifunkcionalitás jegyében ismét hódítanak az optikai keretre csiptethető napszemüvegfrontok. Ilyen szemüvegeket találunk a Persol és a Prada 2017-es férfi kollekciójában is.
Prada
A kényelem szerelmesei is örülhetnek, a nagy napszemüvegmárkák kollekcióiban a divat mellett a kényelem volt a fő szervezőerő. Ennek megfelelően a legmodernebb technológiák kínálta megoldásokat ötvözték a lencsék és a keretek kialakításánál egyaránt. A végeredmény, egész nap kényelmes viseletet biztosító szemüvegek.
Dolce&Gabbana
Ősszel és télen sem kell szögre akasztanod kedvenc nyári kiegészítődet, egy stílusos napszemüveg egész éven át "hűséges" társad lehet. Szívesen válogatnál az idei év legdivatosabb szemüvegei között? Akkor látogass el a Trend Optika üzleteibe, ahol ráadásul október 12. és 14. között kedvenceidet akár 20-50% kedvezménnyel is megvásárolhatod a GLAMOUR-napok keretében. A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az októberi GLAMOUR magazinban, a GLAMOUR-kuponfüzetben.

Forrás: Luxottica

Trend Optika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése