MEET THE NEW GENERATION - Klasszikusok, kortárs felütéssel

Idén ünnepli 100. születésnapját a Persol. Legfrissebb kollekciójuk ikonikus szemüvegeik előtt adózik tisztelettel, bizonyítva a klasszikus formák kortalanságát. Természetesen azért néhány modern csavart csempésztek a tervezők a jól ismert modellekbe.

A kampány arcaként Vincent Gallot, a megállíthatatlan újítót és művészt választották. Nem véletlenül. Vincent ugyanazt a kortalanságot és fáradhatatlan megújulást képviseli, mint a márka.


Ennek megfelelően, az új kollekcióban a Persol újrainterpretálja és újragondolja az ikonikus formákat. Az új szemüvegekre ugyanúgy jellemző az exkluzív stílus és a kifinomultság, ami kortalan lazasággal és elegáns hanyagsággal párosul. Így született meg a 21. századra definiálva a Persol szemüvegek új generációja. Ikonok újragondolva. Meet the New Generation.
Te is szereted újragondolni a dolgokat? Érdekel a kortárs művészet? Akkor ott a helyed a Blitz Galéria májusi aukciós kiállításának a megnyitóján. Mi ott leszünk az új “Frame - fókuszban a művészet” kezdeményezésünk keretében támogató partnerként.
2017. május 5., 19:00

HELYSZÍN: volt MEO, 1042 József Attila utca 4-6.

Forrás: http://www.persol.com/hungary/icons-collection/meet-the-new-generation 

Trend Optika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése