Vogue kampány a női Önkifejezésért #ShowYourVogue

Csatlakozz a női önkifejezés mozgalmához és mutasd meg igazi egyéniségedet a Vogue új szemüveg- és napszemüveg-kollekciójának darabjaival!

Napjainkban a közösségi média fokozott nyomás alá helyezi a nőket, hogy internetes imidzsükkel sorba álljanak a népszerű trendek képviseletében. 
A Vogue új kampánya arra buzdít, hogy tűnj ki a szelfi-királynők elcsépelt tömegéből és mutasd meg az igazi egyéniségedet.

Az új Vogue napszemüvegekkel ezt könnyen megteheted, hiszen a kollekció többféle színvilág és forma kedvelőinek szánt egyedi stílusok jegyében lett kialakítva. Mindegy, hogy a lágy vonalvezetésű, világosabb színvilágú szemüvegeket keresed, vagy akár a fémes, feltűnőbb keretek közül választanál, a Vogue új kollekciójában mindezeket megtalálod. 

A Rainbow kollekció nőies vonalú, színes keretei, a Sweet kollekció romantikus stílusú, szívformájú szemüvegei, és a Light&Shine minimalista, ámde csillogós, fémes darabjai tökéletes választékot biztosítanak egyedi stílusod kifejezéséhez.

Úgy érzed, beskatulyáznak? Mindenki ugyanazzal az imiddzsel azonosít? 
Vállald az egyéniségedet és mutasd meg a másik arcod – legyen az cuki, cool, laza vagy extravagáns - ha önmagadat adod, mindenki imádni fogja!

Nincs kedved órákig bíbelődni a hajaddal, hogy egyetlen tökéletes szelfit posztolhass az Instára? Nincs is rá szükség, csak kapd fel a vadiúj Vogue napszemüveged, és lógj ki a tömegből - kompromisszumok nélkül!

A szépség nem a tökéletes smink vagy outfit agyonkomponált részleteiben rejlik – ha önmagadat adod, mindent el tudsz érni. Szakíts a sztereotípiákkal és állj ki az egyéniségedért!

Vásárolj a Vogue új szemüveg- és napszemüveg-kollekciójából a Trend Optika Csoport üzleteiben és mutasd meg Önmagad! 


Forrás: Luxottica

Trend Optika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése