A megunhatatlan RAY-BAN® élmény most már dioptriás szemüveglencsékkel is!

A legújabb dioptriás RAY-BAN®  lencsékkel ellátott szemüvegek és napszemüvegek Magyarországon elérhető a Trend Optika Csoport üzleteiben !A RAY-BAN®, 1937-as megjelenése óta a szemüveg- és lencsegyártók élvonalába tartozik. Ekkor még elsősorban az Amerikai Légierő pilótáinak gyártottak speciális szemüvegeket, mára viszont már széles körben elérhetővé teszik a legmagasabb RAY-BAN® minőséget.
A magas minőségű lencsék (pl. polarizált színátmenetes lencsék, polarizált üveglencsék., antireflex és hidrofób lencsebevonatok stb.) mellett a szemüvegek dizájnjára is mindig hatalmas hangsúlyt fektetnek, elég csak ha az olyan ikonikus kereteket idézzük fel mint az Aviator, a Wayfarer, a Clubmaster vagy az Erika.


Klasszikus RAY-BAN®  modellek innovatív lencsékkel

Legújabb innnovációjuk, hogy eredeti RAY-BAN®  lencsékkel kínálják szemüvegeiket és napszemüvegeiket is. A több évtizedes gyártási tapasztalatnak hála a a dioptriás lencsékkel ellátott szemüvegek semmiben nem nem térnek el “standard” társaiktól.
Többé nincs szükség kompromisszumra, maradéktalanul élvezhetjük a legmagasabb minőséget képviselő 100%-os RAY-BAN®  élményt!


Jó hír, hogy a dioptriás napszemüvegek is elérhetők - a RAY-BAN® -re annyira jellemző - színes, színátmenetes és tükrös lencsékkel is. A gyártó tényleg mindent elkövetett, hogy a maradéktalan RAY-BAN®  élményt nyújtsa a dioptriás lencséknél is.

A jól ismert RAY-BAN® logó

Az eredeti RAY-BAN® márkajelzés garancia a páratlan minőségre. A dioptriás lencséjű RAY-BAN® szemüvegek és napszemüvegek esetében is ugyanezt a kimagasló színvonalat élvezheti a vásárló. A RAY-BAN® logó a jobb lencse felső sarkában kapott helyett, míg az RB betűk a bal lencsébe vannak gravírozva.


Minden helyzetben kimagasló minőség

A RAY-BAN®  a dioptriás lencsékkel ellátott szemüvegeiknél és napszemüvegeiknél is kizárólag a legmagasabb minőséget hajlandó elfogadni. Minden lencséjük kemény, kétoldalas bevonattal rendelkezik, amelyek ütés- és karcállóak, nagyon tartósak és a sós körülményeknek is ellenállnak.
Néhány további jellemző:
  • standard antireflex bevonat a még élesebb képért;
  • csökkentett visszatükröződés, élesebb kontrasztok szürkületkor is;
  • hidrofób, azaz teljes vízlepergető hatás;
  • a prémium antireflex bevonatnak hála pedig a lencsék lepergetik a szennyeződéseket is, nehezebben tapad meg rajtuk a por és a zsíros foltok;
  • 100%-os UV védelem;
  • egyfókuszú és progresszív lencsék egyaránt elérhetőek optikai és napszemüvegeknél egyaránt.


A RAY-BAN®  dioptriás lencséi tökéletes megoldást jelenthetnek mindazoknak, akik nem tűrik a kompromisszumokat, kimagasló minőségre vágynak és a tökéletes RAY-BAN®  szemüveget keresik.

Kérjen időpontot üzleteink egyikébe


Forrás: Luxottica Trend Optika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése