Csipke-rózsa a la DOLCE & GABBANA - Limitált Dolce&Gabbana napszemüveg érkezett Magyarországra

Megérkezett a DOLCE & GABBANA Flower Lace kollekció csúcsmodellje a Trend Optika di Moda üzletébe!

Flower Lace sajtótájékoztató
A Luxottica sajtótájékoztatóján került bemutatásra a héten a DOLCE & GABBANA legújabb szemüveg-kollekciójának limitált darabszámú csúcsmodellje, mely Közép-Európában egyetlen darabként tündököl a Trend Optika di Moda üzletében (Budapest, Arany János utca 12.).

Szicíliai csipke és rózsadíszítés


Az egész Flower Lace szemüveg-kollekciót a szicíliai csipke- és a rózsadíszítés uralja, mindez kifinomult ötvösmunkával párosul. A sorozat legtöbb darabja hétköznap is horható, a kristályokkal és rózsákkal díszített modell azonban garantáltan egyedi megjelenést biztosít.A fémből készült keret csipkemintáját a precíz lézervágás biztosítja, míg a rózsákat a kiváló ötvösmunkának köszönhetjük. A front rész túldíszítettségét különböző méretű Swarowski kristályok fokozzák.

A modell fekete csipkemintával, szürke színátmenetes lencsével és fekete vagy piros rózsákkal díszítve, valamint arany csipkemintával, fehér rózsákkal és arany tükrös lencsével korlátozott darabszámban érhető el kizárólag a DOLCE & GABBANA márkaüzletekben, illetve a márka néhány kiemelt partnerénél. Hazánkban elérhető egyetlen darab kizárólag az Trend Optika Csoport budapesti üzletében vásárolható meg.

Nagy Niki, kedvenc bloggerünk

Csipke-rózsa a la DOLCE & GABBANA

sajtótájékoztató
Trend Optika di Moda

Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése