Vajon ő az igazi?


Előző cikkünkből kiderült, hogy milyen a nem megfelelő szemüveg. Ma azzal folytatjuk, hogy milyen az “IGAZI” szemüveg.

A modern eszközök mindennapi használata komoly kihívások elé állítja szemünket. Gondoljunk csak bele, hogy mennyit ülünk általában a monitor és a TV előtt, majd kezünkbe vesszük az okostelefont, tabletet, könyvet, újságot, vezetésnél távolra kell néznünk, majd  hirtelen közelre, hogy gyorsan a GPS kijelzőjére pillanthassunk és még hosszan sorolhatnánk. Szemünknek folyamatosan alkalmazkodnia kell a különböző távolságokhoz, ráadásul hihetetlenül gyorsan. Ennek csak olyan személyre szabott szemüveggel tud megfelelni, amit több élethelyzetben is használható. Nem csak azért, hogy kihasználjuk  a látásunkban rejlő maximumot, hanem azért is, hogy javítsunk általános közérzetünkön.

Akkor lássunk néhány érdekes tényt az IGAZI szemüvegekről!

Tudta…

...hogy az egyre magasabb elvárásoknak megfelelően a szemüveglencséket legalább olyan ütemben fejlesztik, mint az okostelefonokat?

...hogy az IGAZI szemüveg olyannyira személyre szabott, mint egy méretes szabóságban készült öltöny, amihez lézerrel vettek méretet?

...hogy az IGAZI szemüveggel akkor is élesen látunk, ha felnézünk, azaz közelre és távolra egyaránt megfelel?

…hogy a modern lencsebevonatoknak hála óvhatjuk szemünket a káros UV sugárzástól és a számítógépek, okoseszközök által kibocsátott kék fénytől is?

Természetesen a szemüveg és a megfelelő korrekcióval ellátott lencse kiválasztása előtt még rengeteg tényezőt figyelembe kell venni, amihez mindenképp kérjük szakértő segítségét. Ne feledjük, hogy egy jó szemüveg nem csak öltöztet, hanem befektetés, ami közvetlenül is pozitívan befolyásolhatja, hogy milyen közérzettel futunk neki a mindennapoknak.

Trend Optika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése